Volontører i Danmark

Bliv inspireret!

Volontører deler deres blogs, billeder, videoer og andre medier med os fra deres oplevelse i Danmark. Nogle volontører laver også en takeover af Dansk ICYE’s Instagramkonto.

Volontører på det europæiske ESC-program skal lave et “dissemination project”, hvilket kan være en blog eller en video, men de må gerne være kreative og skabe en helt anden type projekt for at sprede information om deres oplevelse som volontør. Dette er også derfor, at der på denne side findes mange blogs, videoer og andre medier fra ESC-volontører i Danmark, da de alle skal lave sådan et projekt. Læs mere om dissemination projects her.

ESC: Individual Volunteering var tidligere kaldt EVS-programmet, hvilket er derfor, at nogle tidligere volontører bruger dette navn for det europæiske program.

Find blogs, videoer og andre elementer af volontørernes oplevelse i Danmark via menuen “Volontører i Danmark”. Her finder du disseminationprojekter indelt efter år og navn.

Volontører på vores globale program, ICYE-programmet, skal ikke lave et disseminationprojekt, men er stadig meget velkomne til at dele blogs, billeder, videoer eller andre medier med os.

Hvis du vil læse blogs fra danske volontører i udlandet, kan du finde dem her.

Sorter efter emne

Du kan sortere de forskellige blogs, videoer og andre medier efter område af landet, emne eller et bestemt projekt.

Alle medier:
Se alle

Sorter efter program
ICYE-program
ESC-program

Sorter efter område:
Jylland
Fyn
Sjælland