Del din oplevelse

Send os dine indtryk

Rikke Ghana

Rikke i Ghana 2008/2009

Er du lige nu volontør for Dansk ICYE?
Vi vil ELSKE at følge din rejse som volontør. Du kan gøre dette ved at dele din blog, billeder, videoer eller noget helt andet med os.

Kunne du tænke dig at overtage Dansk ICYE’s Instagramkonto for en uge? Vi spørger løbende vores volontører, om de kunne tænke sig at lave en “takeover” af vores Instagram for at dele deres hverdag som volontør – hvor de bor, hvor de arbejder og hvad de laver i deres fritid. Tag endelig kontakt til os, hvis du gerne vil overtage vores Instagram for en uge.


Rejs ud

Rejser du fra Danmark til et andet land?
Send en e-mail til din Dansk ICYE program-koordinator med din blog-URL, links til billeder, videos eller andet du gerne vil dele.
Du kan også sende det til Dansk ICYE’s hovedadresse: [email protected]


Frivillig i Danmark

Sameer Denmark

Sameer i Danmark 2017/2018

De to programmer for at modtage volontører i Danmark har forskellige rammer for at dele oplevelsen som frivillig.

Er du i Danmark med ICYE-programmet er der ingen faste regler for, at du skal dele dit ophold med andre. Hvis du laver en blog, tager nogle gode billeder eller laver en fin video er du velkommen til at dele den med din kontakt hos Dansk ICYE, så den kan blive delt på denne inspirationsside, Dansk ICYE’s hjemmeside, vores Facebookside, eller vores Instagram.

Deltager du på ESC-programmet i Danmark skal du lave et dissemination project. Dette er en del af programmet og du er pålagt at skabe noget, så du kan sprede information om din oplevelse. Du kan læse mere information om dette via linket herunder.

Er der andet du vil dele med os, kan du også sende det til din kontakt på kontoret sammen med dit disseminationprojekt. Som med det andet materiale vi modtager fra volontører kan det blive delt på denne inspirationsside, Dansk ICYE’s hjemmeside, vores Facebookside, eller vores Instagram.

Guide to dissemination projects (English)